سردرد اضطرابی چیست و چگونه درمان می شود؟

سردرد اضطرابی چیست و چگونه درمان می شود؟

اگر با اضطراب و سردرد مبارزه می کنید و سردرد دوباره دارید، ممکن است از خود سوال کنید که آیا این دو بهم مرتبط هستند یا خیر. به نظر میرسد که یک شانس خوب وجود دارد . آن هم راهنمایی گرفتن از مرکزهای مشاوره در این خصوص میباشد تا بتوانید چنانچه ارتباطی بین آن ها وجود دارد را کشف کنید.

استرس با مغز در رابطه است. سلول های مغزی شما وضعیت های خلقی، خواب و درد را کنترل می کنند، که در این حالت ها ماده شیمیایی به نام سروتونین را برای ارسال پیام به یکدیگر ارسال می کنند . هنگامی که مردم دچار سردردهای میگرنی می شوند، این سلول ها بسیار فعال تر از حد طبیعی می شوند. این مسئله سبب تغییر سطح سروتونین می شود که ممکن است منجر به استرس شود.

در این موارد باید حتماً به پزشک مراجعه کنید تا رابطه بین سردرد و استرس شما را پیدا کنند تا بتوانند درمانهای بهتری را به شما ارائه دهند. و به شما مراقبت های لازم را در این خصوص ارائه کنند. هیچ شخصی نمی داند آیا استرس سبب سردرد می شود یا سردرد سبب اضطراب؟

سردردهای اضطرابی گاهی آن قدر طولانی می شوند که چند ماه تا چند سال را در بر می گیرند که معمولاً در زنان رایج تر است.

این سردردها معمولاً کیفیت فشاردهنده دارند و فرد مبتلا میگوید گویی در سرم فشاری است یا باندی کشی دورتادور سرم بسته اند و آن را فشار می‌دهند .

سردرد اضطرابی معمولاً وضعیت ضربان دار ندارد مگر در موارد شدید و مزمن که در اوج شدت امکان دارد وضعیت ضربان دار پیدا کند و گاهی با سردردهای میگرنی اشتباه گرفته میشود .

این سردرد معمولاً در کل سر احساس میشود ولی آغاز آن از قسمت های مختلف سر و صورت مثل پشت سر و ناحیه پیشانی است.

سردردهای اضطرابی ناشی از تنش های روحی و روانی است و استرس و بیماری افسردگی علت های اصلی این نوع سردردها هستند.

توجه به دلایل این نوع سردردها درمان آن ها را تعیین میکند اگر عامل این نوع از سردردها فشار و استرس باشد باید فشار روانی از بین برود و تا استرس و بیماری افسردگی درمان نشود این نوع سردرد هم از بین نمی رود.

چه چیزی باعث سردرد اضطرابی میشود 

استرس

حساسیت به درد

تنش عضلانی

کم خوابیدن

تغییر سطح سروتونین

۱۰ راه حل برای درمان و تسکین سردرد های اضطرابی به شما پیشنهاد می کنیم .

مدیریت استرس

ماساژ بدهید

کمپرس سرد

سرکه سیب

حمام رزماری برای پا ها

عصاره نعنا فلفلی

رفتار درمانی شناختی

بهبود ژست یا وضعیت بدن

چشم های تان را خسته نکنید

طب فشاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا