شناسایی پایه‌های شرمساری در مغز!

شناسايي پايه‌هاي شرمساري در مغز!

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یک تیم تحقیقاتی از دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا در سان‌فرانیسکو و برکلی در پژوهش خود از یک گروه افراد خواستند تا ترانه خاصی را با صدای بلند بخوانند. پیچیدگی این تجربه در آن بود که قسمت اعظمی از این افراد از بیماری‌های عصبی رنج می‌بردند. این محققان سپس فیلم ضبط شده آنها را به خودشان نشان دادند. این کار به محققان کمک کرد تا یک بافت به اندازه شصت دست را در قسمت جلوی نیمکره راست مغز شناسایی کنند که با احساس خجالت مرتبط است.
درجه خجالت افراد در زمان شنیدن صدای خود در حال آواز به اندازه این منطقه خاص بستگی داشت.
به گفته محققان، افراد سالم در زمان تماشای خود در حال خواندن آواز واکنشی قابل توجه از شرمساری نشان دادند. فشار خون این افراد بالا رفته، تپش قلبشان افزایش پیدا کرده و تنفس آنها تغییر کرد.
اما افرادی که دچار آسیب عصبی در قشر میانی پیشانی بودند واکنشی متفاوت از خود نشان دادند.
به گفته دانشمندان این بخش از مغز به پیش‌بینش رفتارها می‌پردازد. هر چقدر این بخش در افراد کوچکتر بود، میزان خجالت در این افراد نیز کمتر بود.
دانستن این مطلب که برخی افراد توانایی ابراز شرمساری خود را از دست می‌دهند و اینکه کدام بخش مغز انسان توانایی را اداره می‌کند ممکن است به کشف راههای برای تشخیص زود هنگام بیماری‌های عصبی در افراد منجر شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا