مواد لازم برای تهیه خورش غوره بادمجان
غوره بدون هسته
۱ پیمانه
بادمجان متوسط سرخ شده
۵ عدد
پیاز خرد شده
۱ عدد
نمک و فلفل و روغن
به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری
مرغ (سینه یا ران)
۱ عدد
گوجه فرنگی
۴ عدد
طرز تهیه خورش غوره بادمجان
ابتدا پیاز را کمی تفت بدهید تا طلایی شود و به آن زردچوبه اضافه کنید و رب را به آن اضافه کنید تا در روغن کمی سرخ شود. مرغ را کمی سرخ کنید و سپس گوجه را نصف کنید و در روغن سرخ کنید و بعد غوره و ۳ لیوان آب به آن اضافه کنید و وقتی آب جوش آمد مرغ سرخ شده را هم به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا جا بیفتد. و در آخر گوجه سرخ شده و بادمجان سرخ شده را یا در داخل خورش یا هنگام سرو بر روی خورش قرار می دهیم، می شود به جای بادمجان از کدوی سبز هم استفاده کنید.
نوش جان