فاطمهى زهرا علیهاالسلام از دیدگاه الهى آن چنان مقرب بوده و هست که بدون وجود او جهان خلقت به وجود نمىآمد. بنابراین هرچه بوده و هست و خواهد بود به یمن و برکت آن بانوى عزیز هر دو جهان است. چنانچه پیامبر خدا، از پروردگار عالم نقل مىکنند:
عن النبى عن اللَّه تعالى: یا احمد! لولاک لما خلقت الافلاک، و لولا لما خلقتک ، و لولا فاطمه لما خلقتکما. (۱) اى پیامبر الهى! اگر تو نبودى جهان را نمىآفریدم و اگر على علیهالسلام نبود تو را خلق نمىکردم، و چنانچه فاطمه علیهاالسلام نبود، تو و على را نیز به دنیا نمىآوردم.
شاید این حدیث در مرحلهى نخست و بدون تفکر قابل هضم نباشد، ولى با یک مقدماتى که به طور خلاصه باید گفت: پیامبر الهى و اهلبیت معصومش همگى یکى بوده و شاخ و برگ یک درخت مىباشند. و از نظر هدف نیز مکمل و متمم یکدیگرند، بنابراین، بدون تصور فاطمه علیهاالسلام که کمال اسلام به وجود او و فرزندان معصوم او بستگى داشته و دارد، آیین اسلام و رسالت پیامبر و ولایت امیرالمؤمنین کمشعاع و کمفروغ خواهد بود.
آرى ولایت على علیهالسلام مکمل رسالت و وجود زهرا پناه ولایت و فرزندانش نتیجه بخش اهداف رسالت و ولایت مىباشند.
در این زمینه پیامبر خدا صلى اللَّه علیه و آله مىفرمایند: «انى و ایاک و هذین و هذا الراقد فى مکان واحد یوم القیمه.» (۲)
رسول خدا در خانهى امیرالمؤمنین در حالى که على علیهالسلام مشغول استراحت بود، خطاب به دخترش فاطمه علیهاالسلام فرمودند: من و تو و این دو فرزند (حسن و حسین) و این استراحتکننده (على) همگى در پیشگاه خدا در یک منزله و مکان خواهیم بود.
________________________________________
۱ـ عوالم، ج ۱۱، ص ۲۵ و ۲۶ چاپ المهدى.
۲ـ فرائد السمطین، ج ۲ ص ۲۸، ش ۳۶۷- بحار، ج ۴۳، ص ۲۸۳ با مختصر تفاوتى.
عالم به طفیلى فاطمه زهرا
- آبان ۳, ۱۳۹۳
- ۰۰:۰۰
- بدون نظر
- تعداد بازدید 190 نفر
- برچسب ها : چهارده خورشید, حضرت زهرا (س), طفیلی, عالم, فاطمه زهرا, فرزندان, فضائل, ولادت