جدیدترین یافتههای دانشمندان نشان میدهد غذاهای سوخته حاوی “ماده ای سمی” هستند که باعث رشد “سلولهای سرطان” در بدن میشود.
غذاهای سوخته حاوی مادهی سمی خطرناکی هستند که افراد با خوردن آنها سلامتیشان تهدید میشود بررسیها نشان می دهند لفراد باید غذاها را در مدت زمان خاصی به پخت برسانند و پخت “سریع و تند غذاها” باعث به وجود آمدن مشکلات و درسرهای زیادی برای افراد میشود.
گفتنی است “غذا هایی سرخ رنگ” و تیره بر اثر طبخ پیدا کردهاند بسیار خطرناک هستند و بیماریهای مختلفی را به وجود میآورند.
مطالعات همچنین نشان میدهند که “غذاهای سوخته” را بلافاصله باید از محل دور کرد زیرا مواد سمی آن در هوا پخش می شود و “ریههای افراد” را با مشکل رو به رو میکند.
افراد همواره باید به یاد داشته باشند سبزیجات را هیچوقت به صورت کبابی درست نکنند زیرا ارزش غذایی آنها از بین میرود و تغییرهای زیادی در بافت آنها به وجود میآید.
“غذای سوخته” سرطان زاست!
- اسفند ۳۰, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 91 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, تغذیه, عوامل بروزسرطان, غذای سوخته