لوبیا

لوبيا

لوبیا Kidney bean
نام علمی Phasaeolous vulgarisگیاه شناسی
لوبیا گیاهی است از تیره بقولات ، علفی وبالا رونده که بدور درختان و یا گیاهان دیگر می پیچد . برگهای آن سبز رنگ ، پهن ، بزرگ و نوک تیز است که شامل سه برگچه بشکل قلب می باشد .
گلهای آن سفید مایل به زرد یا بنفش و میوه آن باریک و غلاف مانند است که دانه های لوبیا در آن قرار دارد .
از پوست و دانه های لوبیا هنگامی که لوبیا سبز است استفاده می شود که بنام لوبیای سبز معروف است ولی هنگامیکه پوست غلف سفت می شود دانه های داخل آن بصورت لوبیای خشک که به رنگ قرمز یا سفید می باشد مورد استفاده غذایی قرار می گیرد . خواص داروئی:
لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است و لوبیای سفید معتدل است ۱)ادرار آور است و حجم ادرار را زیاد می کند
۲)درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری است
۳)سنگ کلیه را برطرف می کند
۴)سینه و ریه را نرم می کند
۵)آب را از بدن خارج می سازد
۶)لوبیای سبز مقوی قلب است
۷)نیروی جنسی را تحریک می کند
۸)قاعده آور است
۹)کلسترول خون را پائین می آورد
۱۰)ضد سرطان است
۱۱)برای رفع بیماریهای قلبی مفید است
۱۲)بدلیل داشتن مقدرزیادی الیاف روده ها را تمیز می کند
۱۳)فشار خون را پائین می آورد
۱۴)یبوست را برطرف می کند
۱۵)در استعمال خارجی لوبیا را خمیر کرده و روی زخم های اگزما بگذارید تا آنها را التیام دهد .
در برنج و نوع خورشتها مصرف میشود و مصارف دیگر هم دارد

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا