مواد لازم :شکر ۸۰۰ گرمگلابی یا سیب دماوندی ۱ کیلوآب مقداریسرکه ۱/۳ پیمانهزعفران سائیده ۱/۲ قاشق چایخوریگلاب ۳ قاشق سوپخوریآب لیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه :گلابیها یا سیبها را پس از شستن پوست گرفته , بوسیله لوله ای که مخصوص در آوردن دانه های سیب و گلابی به کار می رود , دانه ها را بیرون آورده بطوریکه که دم گلابیها یا سیبها جدا نشود, سپس در مقدرای آب و سرکه می اندازیم تا گلابیها یا سیبها سیاه نشود, بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و در ظرف لعابی می ریزیم و روی آنها اب ریخته بطوری که سطح گلابیها یا سیبها را بپوشاند . ظرف را روی حرارت قرار می دهیم تا گلابیها یا سیبها بپزند . (باید توجه داشته باشیم که گلابیها یا سیبها له نشود ). پس از پخته شدن آنها را در صافی ریخته , شکر و زعفران را به اب گلابی یا سیب اضافه کرده تا چند جوش بزند و شربت تقریباً قوام بیاید , بعد شربت را صاف می کنیم, گلابیها یا سیبها و اب لیمو را به شربت اضافه کرده روی حرارت قرار می دهیم . تا شربت کاملاص قوام بیاید. در آخر گلاب را اضافه کرده , چند جوش که زد از روی حرارت بر می داریم .
مربای گلابی یا سیب درسته

- دی 13, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 204 نفر
- برچسب ها : آشپزی, زعفران, سیب, فوت کوزه گری, گلابی, مربا, نوشیدنی و دسر
اشتراک گذاری این صفحه در :

مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
این 2 راهکارازمفاصل شمامراقبت می کند
۱۳۹۲/۰۴/۲۴
خداوند انسان را از روح خود خلق کرده است
۱۳۹۲/۰۶/۰۵
بهترين هديه به همسرانتان ابراز علاقه به آنهاست
۱۳۹۱/۱۲/۲۶