مصرف انواع تخم شربتی ها از بروز تشنگی جلوگیری می کند

مصرف انواع تخم شربتی ها از بروز تشنگی جلوگیری می کند

کارشناس تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت : انواع تخم شربتی ها دارای خاصیت موسیلاژی ( لعابدار ) هستند که همین موجب جلوگیری از تشنگی می شود و در طول روز عطش انسان روزه دار را می خواباند.انواع تخم شربتی ها نظیر تخم سفید ، خاکشیر و تخم ریحان آب را در خود جذب کرده و در درازمدت به مدت چند ساعت کم کم آزاد شده و آب مورد نیاز بدن راتامین می کند.وی مصرف میوه جات و سبزیجات به ویژه کاهو و خیار را نیز از منابع تامین آب بدن عنوان و تصریح کرد : این سبزیجات برای بیمارانی که مشکل دستگاه گوارش دارند توصیه نمی شود.امینی خاطرنشان کرد : برای کسانی که نفخ و ورم معده دارند مصرف میوه جات آبدار مانند هندوانه توصیه نمی شود ، برای بیماران دیابتی نیز مصرف خربزه و طالبی به دلیل قند فراوان مضر است.وی افزود : آهن موجود در حبوبات آهن غیر هِم و آهن موجود در انواع گوشت قرمز آهن هِم نام دارد که مصرف چای باعث کاهش جذب آهن غیر هِم در حبوبات می شود در عوض مصرف ویتامین c در غذاهای حاوی حبوبات در جذب آهن غیر هِم مفید است.او توصیه کرد : در خوراک عدسی که برای گروههای کم خونی مفید است بهتر استموقع میل این غذا چند قطره آبلیمو ( ویتامین c ) به آن اضافه شوداین کارشناس تغذیه بر مصرف ۶ تا ۸ لیوان آب در شب های ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت : دریافت زیاد پروتئین ها موجب بروز تشنگی می شود لذا در هنگام سحر اولویت مصرف ، با غذاهای پلویی و خورشتی توصیه می شود و ازخوردن تن ماهی در سحر به دلیل داشتن نمک و دریافت پروتئین زیاد خودداری کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا