مصرف کنجد، خستگی فکری را کاهش میدهد

مصرف کنجد، خستگي فکري را کاهش ميدهد

دانه کنجد دارای مواد معدنی مانند مس، منیزیم، کلسیم، آلومینیوم، کروم، کلرورسدیم، سیلیس، آهن، فسفر، نیکل و ماده پروتئینی مهم لیزین، هورمون نباتی، چربی و ۶۰ درصد روغن میباشد.
چنانچه هنگام خواندن کتاب احساس خستگی کردید، کافی است مقداری کنجد بو داده میل کنید تا خستگی شما برطرف شود. همچنین دانش آموزان و دانشجویان میتوانند در شبهای امتحان از این اکسیر بسیار مفید استفاده کنند.
لیستین این گیاه یک نوع چربی حاوی فسفر است که وجود آن برای اعصاب و نسوج بسیار ضروری است و مغز و غدد بدن انسان نیاز زیادی به آن دارند. حتی تقویت حافظه انسان نیز نیاز زیادی به این ماده دارد.
مقدار خوراک طبی کنجد برای هر نفر ۱۵ گرم است، اما در خوردن آن نباید زیاده روی شود، زیرا دیرهضم بوده و باعث خارش، بد بویی دهان و سردرد می شوند. خنثی کننده زیان های احتمالی آن عسل و یا بو دادن آن قبل از خوردن است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا