ناهارهای شیک و کم دردسر بخورید

ناهارهای شیک و کم دردسر بخورید

یک ناهار مینی‌مال، باید شیک، خوش‌رنگ،‌ خوشمزه،‌سالم و البته کم‌دردسر باشد.در روزهای تعطیل پیش‌رو، فرصت خوبی نصیب شما خواهد شد که از ناهار خوردن لذت ببرید. چیزی که هست، زندگی شهری و گرفتاری‌های روزانه، فرصت دور هم‌نشینی و ناهارهای مشترک را از ما گرفته است و غالبا این وعده غذایی، دور از هم و به صورت تنها یا حداکثر با مشارکت همکاران خورده می‌شود. اما در تعطیلات، ما این وقت را پیدا می‌کنیم که ناهار را با هم صرف کنیم. غذایی که احتمالا زیر نور آفتاب دل‌انگیز بهار سرو می‌شود و با کمی سلیقه می‌تواند جذاب‌ترین وعده هر روز ما باشد. حداقل به این دلیل که فرصت کمی برای تجربه‌اش داریم…ناهار پیشنهادی ما، غذاهایی هستند که سلامتند و به سرعت پخته می‌شوند و البته کمتر چاق می‌کنند؛ غذاهای کاملی که برای آماده کردن‌شان فقط کافی است دستورات ما را به دقت مطالعه کنید.نکته دیگری که خوب است آن را قبل از تهیه این غذاها بدانید این است که قیمت تمام شده هر یک از غذاهایی که به شما معرفی‌‌ می‌کنیم، حداقلی و بین ۵ تا ۶هزار تومان است که البته به ارزش این ناهار جذاب می‌افزاید.
استیک بوقلمونمواد لازم:• گوشت سینه بوقلمون• پنیر فتا• پیاز قرمز• قارچ• سبزی معطرروش تهیه:۱ – ما برای آنکه شکل درست این استیک دربیاید آن را با رینگ از داخل یک سینه کامل بیرون کشیدیم. شما هم می‌توانید با استفاده از لیوان،‌استکان یا رینگ این کار را انجام بدهید.۲ – سینه بوقلمون زودتر از چیزی که فکر می‌کنید گریل و آماده خوردن می‌شود. ۲تکه سینه هم‌قد بوقلمون را روی تابه گریل کنید. برای خوش‌طعم شدن بوقلمون از آب لیمو ترش تازه، کره آب‌شده، پودر سیر و ادویه استفاده کنید. موادی را که از آن نام بردیم در یک کاسه با هم مخلوط کنید و با قلم‌مو روی استیک (در هنگام گریل شدن) بمالید.۳ – قارچ استفاده شده در این غذا در واقع سس آن است. ما این قارچ خردشده را در سیر و کره و چیلی در دمای ملایم سرخ کرده‌ایم تا این قارچ آب‌دار و بسیار خوشمزه باشد. آب این قارچ خطر خشک شدن سینه بوقلمون را رفع می‌کند.۴ – بعد از گریل شدن سینه بوقلمون باید بتوانید شکل عمودی آن را دربیاورید. بنابراین بین دو سینه پنیر فتا، قارچ و البته پنیر تازه می‌گذارید و با چنگال به جان آن می‌افتید. برای حفظ شکل این برج پروتئینی از سیخ چوبی استفاده کنید.۵ – سعی کنید از سبزی تازه هم استفاده کنید. آب‌دار بودن سبزی همان کاری را می‌کند که قارچ بر عهده گرفته بود: جلوگیری از خشک شدن استیک لذیذ بوقلمون.پاستای فیوژنمواد لازم:• فتوچینی • زنجبیل • هویج • فلفل دلمه‌ای • جوانه ماش • راکولی • گشنیز و جعفری • سایر سبزیجات معطر • روغن زیتونروش تهیه:این یک پاستاست. یک غذای غربی که البته به سبک شرقی آماده شده است. اصولا شما در پخت غذاهایی مثل پاستا محدودیت چندانی ندارید و مواد می‌‌توانند جانشین همدیگر بشوند. ما همیشه در رستوران با این سوال مواجه می‌شویم که مثلا چرا پاستای پنه ما سبزیجات دارد و پاسخ ما این است؛ این یک ترکیب ذهنی و عملی از آشپزخانه‌های مختلف است. این پاستا هم چنین خاصیتی دارد. پاستایی که مواد تشکیل‌دهنده طعم شرقی دارند و البته چیدمان آن هم رنگ و لعاب خاور دور را به ذهن می‌آورد.نکته کلیدی این پاستا را باید در اضافه کردن سبزیجات به آن یافت. سبزیجات تازه‌ای که از آنها نام بردیم باید در زمان بسیار کم با شعله بسیار بالا درون ماهیتابه آماده شود. یعنی سبزی را درون تابه با روغن زیتون به مدت کمی تفت دهید تا براقی و سبزی و تردی خود را حفظ و غذای شما را رنگین ‌تر و خوشمزه‌تر کند. ران مرغ ون‌گـوکاین یک تابلوی نقاشی نیست. البته ما از شما متشکریم که نسبت به غذاهای ما تا این حد مهربانید اما حقیقتش این یک ران مرغ نگون‌بخت مورد کشتار قرار گرفته است که توسط یک آشپز خوش‌سلیقه رنگ‌آمیزی شده و طعمی کم‌نظیر هم دارد.مواد لازم:• ران مرغ• زیتون پرورده• آب گوجه‌فرنگی• تخم گشنیز، کاری، زردچوبه• پودر سیر• سویا • نمک و فلفلروش تهیه:۱ – استخوان بالای ران را خارج کرده و ران تازه را داخل تابه بیندازید.۲ – بعد از آنکه ران مرغ مزه کبابی گرفت از روی آتش برداشته شود.۳ – مرغ را آغشته به ترکیب ادویه‌جات و آب گوجه‌فرنگی می‌کنیم.۴ – مخلوط زیتون پرورده و سبزیجات معطر را داخل حفره‌ای می‌کنیم که استخوان بالای ران قبلا از آن خارج شده است.۵ – مخلوط را درون فر گذاشته و روی حرارت ۲۵۰درجه ۱۰دقیقه تا یک ربع نگهش می‌داریم. آب گوجه‌فرنگی در این دما می‌سوزد و به ران مرغ رنگ فوق‌العاده‌ای می‌بخشد.۶ – پیازچه، گوجه‌فرنگی تازه و جعفری را خرد می‌کنیم و روی ران تنوری‌شده عزیزمان می‌پاشیم. مزه‌ای که در این غذا حس خواهید کرد شما را هیجان زده می‌کند.۷ – آیا این یک تابلوی نقاشی نیست؟ قبل از خوردن چرا اما بعدش اصلا نه!
سالاد لبو با سسمواد لازم:• گوجه خشک دودی• لبو• رزماری• اسفناج• پنیر لبو• سس چیلی• سس: سرکه بالزامیک، چیلی، آب‌پرتقال تازه و روغن زیتونروش تهیه:شاید هرگز انتظار چنین مزه‌ای را از لبو نداشته‌اید اما این بشقاب به شما طعم تازه‌ای را اهدا خواهد کرد. تکه‌های شیرین لبو که با ترشی سرکه و تندی چیلی و تازگی آب پرتقال مخلوط می‌شوند، مزه فوق‌العاده‌ای را با دهان شما آشنا خواهند کرد. یادتان باشد هر لقمه‌ای که از سالاد می‌گیرید، همه مواد را با هم انتخاب کنید که ترکیب طعم‌ها برایتان فوق‌العاده جذاب شود. این یک سالاد ابتکاری است که باید مراقب باشید به عنوان سالاد خارجی به شما معرفی نکنند. شکر خدا،‌ فصلی که در آن زندگی می‌کنید همه مواد لازم این سالاد را با قیمت پایین در اختیار شما قرار می‌دهد. این سالاد یک استارتر خوب برای ناهاری است که به قصد قهرمانی تهیه می شود!نکتهسس این سالاد احتیاج به ادویه ندارد. فقط مواد را با هم مخلوط کنید و در انتظار تاثیرش روی برگه‌‌ها بمانید.پاستا با سس خردلاگر از آن دسته افرادی هستید که با طعم و بوی خردل حال نمی‌کنید،‌این رسپی می‌تواند غذایی برای مراسم آشتی‌کنان شما و این ادویه خوش‌رنگ و طعم و پرخاصیت باشد. به این شرط که نوع آن را بشناسید و به اندازه لازم از آن استفاده کنید.مواد لازم:• پاستا • خردل تند• خردل شیرین• ماست پرچرب • پیاز• جعفری• قارچ• سوسیس• نمک و فلفلروش تهیه:۱ – پاستا را آبکش می‌کنیم و به صورت آماده در گوشه‌ای نگه می‌داریم.۲ – سوسیس عزیز و خوشمزه تازه خریداری شده را تکه‌تکه می‌کنیم و درون روغن می‌اندازیم و البته کمی پیاز هم به آن اضافه می‌کنیم. اگر به شکل پیازها دقت کنید، متوجه تفاوت آن با روش‌های معمول خواهید شد. در روش ما لایه‌های بیرونی پیاز بنفش با دست تکه شده و درون مخلوط روغن و سوسیس پرت شده است. یادتان باشد که این پیازداغ نیست…۳ – پخت سوسیس و پیاز که تمام شد یک قاشق خردل تندو یک قاشق خردل شیرین و چند قاشق ماست پرچرب درون ظرف سوسیس ریخته شود. حالا سس پاستای ما با مزه بالانس شده کاملا آماده است. پاستا را درون تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید. بدون تردید از تازگی این پاستا و طعم خاص آن لذت خواهید برد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا