مواد لازم:
3 عدد زردآلوی رسیده ( هسته آن گرفته شود)
۳۰ گرم یا یک چهارم لیوان مغزگردو
دو سوم لیوان ماست ساده
نصف لیوان آب یخطرز تهیه :هسته زردآلوها را جدا کنید. سپس زردآلوی رسیده، مغزگردو، آب یخ و ماست را در مخلوط کن می ریزیم و کاملاً با هم مخلوط می کنیم. می توان کمی عسل برای شیرین کردن نوشیدنی به آن افزود.اگر از ماست کمی ترش و میوه کمی رسیده استفاده شود، بهتر است. گنجایش هر لیوان نوشیدنی ۲۵۰ میلی لیتر است.نکات تغذیه ای :این نوشیدنی دارای ویتامینC، فیبر و بتاکاروتن است. بتاکاروتن موجود در زردآلو علاوه بر این که یک آنتی اکسیدان است، پیش ساز ویتامینA نیز می باشد.مغز گردو منبع خوبی از پروتئین، فیبر، اسیدهای چرب امگا-۳ و آنتی اکسیدان ها می باشد. همچنین تأمین کننده ویتامینB است که قسمتی از کار آن، آزاد کردن انرژی از غذاست و نیز در سلامت سیستم عصبی نقش دارد. بنابراین بعد از گذراندن یک روز شلوغ و خسته کننده، خوردن این نوشیدنی بسیار مفید است.
نوشیدنی زردآلو و گردو

- دی 28, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 134 نفر
- برچسب ها : آشپزی, زردآلو, فوت کوزه گری, گردو, نوشیدنی, نوشیدنی و دسر, ویتامین A, ویتامین B
اشتراک گذاری این صفحه در :

مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶