هنگام سرخ کردن نمک نزنید

هنگام سرخ کردن نمک نزنید

اگر چه پختن غذا برخی مواد سمی را کاهش می‌دهد اما در صورتی که از روش‌های نادرست طبخ استفاده کنیم مواد سمی زیادی ایجاد می‌شود.
  روغن‌های متفاوت دارای نقطه دود متفاوتی نیز هستند نقطه دود که بوی تندی دارد روغن شروع به تجزیه شدن می‌کند و گلیسرول اسیدهای چرب موجود در روغن به آکرولیئن تبدیل می‌شود. 
 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، روغن زیتون به دلیل اینکه نقطه دود نسبتاً پایینی دارد برای سرخ کردن مناسب نیست و از روغن کنجد نیز بهتر است برای پخت های سطحی، انواع سالاد و… استفاده کنیم. 
 
در هنگام سرخ کردن مواد غذایی در داخل روغن نمک اضافه کنیم چرا که موجب کاهش نقطه دود روغن شده و سبب ایجاد مواد سمی و سرطان زا می‌شود. 
 نتایج مطالعات نشان می‌دهند، هنگامی که نمک به غذای هنگام سرخ کردن اضافه می‌کنیم نقطه و دود آن بسیار بالا می‌برد و در حین آشپزی باعث سوخته شدن چشم‌ها می‌شود و از این درجه حرارت مطلوب سرخ کردن مواد غذایی ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتی گراد است و بهتر است نقطه دود روغنی که مصرف می‌کنیم حدود ۲۰ دقیقه بالاتر از درجه مطلوب سرخ کردن باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا