چای را با لیمو ترش مصرف کنید.

چاي را با ليمو ترش مصرف كنيد.

چای محبوبترین نوشیدنی گرم درجهان است و روزانه حدود ۲ میلیارد فنجان چای در سراسر جهان نوشیده میشود.

به  گفته متخصصان مصرف لیموترش به همراه چای خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر میکند که به  دلیل افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی است.

بیشترین دلیل علاقه ی افراد به  نوشیدن چای، وجود ماده ی آرامش دهنده در آن به  نام کافئین است. برگ این گیاه حدود چهار درصد کافئین دارد و این میزان در یک فنجان چای به  ۴۰ میلیگرم میرسد.

مصرف لیموترش و دارچین همراه چای مفید است و مصرف این مواد همراه با چای، خاصیت آنتی اکسیدانی آن را چند برابر میکنند.

در عین حال چای حاوی اسید آمینه، کربوهیدرات، یون های معدنی و ترکیبات پلیفنول که موجب رنگ قرمز در آن میشود، است.

اثر هوشیار کننده قهوه بیش از چای است، اما مدت هوشیار کنندگی چای طولانی تر است. به  طوری که نوشیدن سه فنجان چای در صبح، ظهر و عصر میتواند هوشیاری یک روز را تامین کند.

نوشیدن چای را به  دلیل حفظ هوشیاری به  همه افراد می توان توصیه کرد. البته نباید در مصرف چای و به  خصوص قهوه زیاده روی کرد، زیرا باعث ایجاد کم خوابی در فرد و حالت استرس می شود که به  دلیل کافئین موجود در آن است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید