چگونه مراقب سلامت احساسی خود باشیم؟

چگونه مراقب سلامت احساسي خود باشيم؟

سلامت احساسی چیست؟
اشخاصی که از سلامت احساسی کامل برخوردارند بر افکار، احساسات و رفتارشان احاطه کامل دارند. از بودن با خود احساس خوبی دارند و از روابط اجتماعی خوبی برخوردارند. باید به خاطر داشت که اینگونه افراد گاهی دچار مشکلات احساسی یا بیماریهای روحی می شوند.
بیماری روحی اغلب از عوامل فیزیکی چون عدم تعادل شیمیایی در مغز منتج شوند. استرس و مشکلات خانوادگی ، در محل کار یا دانشگاه گاهی می توانند باعث آغاز بیماریهای روحی یا وخیم تر شدن آنها شوند.
ولی افراد سالم از نظر احساسی راه های روبرو شدن با استرس و مشکلات را در خود پرورش داده اند. آنها می دانند چه وقت نیاز به جستجوی کمک از سوی پزشک یا مشاور روانشناس را دارند.چه کنیم؟
بیش از هر چیز به احساسات و عکس العمل های خود اهمیت بدهید و سعی کنید آنها را درک کنید. بیاموزید بین دلایل غم، عصبانیت و خشم خود در زندگی تفاوت قایل شوید که این کار در جهت کنترل بهتر سلامت احساسیتان کمک خواهد کرد.چگونه استرس، احساسات ما را تحت تاثیر قرار می دهد؟
بدن شما در جهت مقابله با استرس هورمون های استرس تولید می کند. این هورمون ها به بدنتان کمک می کنند تا در شرایط نیاز پاسخ دهد. هرگاه بدن شما در برهه ای از زمان بیش از حد این هورمون را تولید کند، هورمون ها، بدن و احساسات شما را تحلیل می برند. افرادی که مکررا در معرض تاثیرات استرس ( تنش) هستند اغلب احساساتی، مضطرب ، تحریک پذیر (زود رنج) و حتی افسرده هستند.
ترجمه : آنی آنتونیان – تحریریه سلامتستان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا