مواد لازم:
سبزی شامل گشنیز، جعفری، شوید، ترخون، مرزه:۱ کیلو لپه:۲ پیمانهگوجه فرنگی:۶ عدد آرد نخودچی:نصف پیمانه نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، زیره سیاه:به مقدار لازم روغن زیتون:به مقدارلازم آلو و گردو:به مقدار لازمطرز تهیه :لپه را از شب قبل خیس کنید و با کمی آب بپزید.برنج را نیز جداگانه پخته و به همراه لپه ها چرخ کنید، بعد سبزیها را که کاملا ریزخورد کرده اید به همراه آرد نخودچی و ادویه جات به لپه و برنج چرخ شده اضافه کنید و کاملا ورز دهید تا آماده شود.آنها را گلوله گلوله کرده و وسطشان را در صورت تمایل آلوچه یا مغز گردو بگذارید و در قابلمه ی مناسب قرار دهید.حال گوجه و آب را مخلوط کرده و بگذارید خوب بجوشد تا به سسی نه چندان سفت تبدیل شود، این سس را روی کوفته ها بریزید و قابلمه را روی شعله ی ملایم بگذارید تا آرام آرام پخته شود و جا بیفتد .همراه روغن زیتون میل کنید.