مواد لازم :
لوبیا قرمز ۲۵۰ گرمسیب زمینی استامبولی ۲۵۰ گرمتخم مرغ پخته ۴ گرمجعفری ساطوری شده ۳ قاشق سوپخوریروغن زیتون ۰.۵ فنجانپیاز خام خلال شده ۴ قاشق سوپخوریرب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوریآب لیموترش ۰.۲۵ فنجانسرکه ۰.۲۵ فنجانفلفل قدرینمک قدریطرز تهیه :لوبیا قرمز یا چیتی باشد , یا جعفری خرد شده یا کرفس خرد شده باشد , یا سرکه یا آب لیمو باشد , میتوانید پیاز را با دو سه قاشق روغن زیتون کمی سرخ و مصرف کنید .لوبیا را با کمی نمک و مقداری آب میگذاریم کاملا بپزد بطوری که بعد از پختن آب نداشته باشد , بهتر است لوبیا را چند ساعت قبل از پختن خیس کرد تا زودتر بپزد , بعد سیب زمینی را جداگانه می پزیم و پوست می کنیم و خلال یا چهار گوش خرد میکنیم سپس نمک , فلفل و سرکه را مخلوط میکنیم و روغن زیتون میریزیم رب گوجه فرنگی را به سس اضافه میکنیم جعفری و پیاز خرد کرده را میریزیم و لوبیا , سیب زمینی و تخم مرغ سفت رنده شده را داخل سس میکنیم و تمام مواد را بهم میزنیم تا مخلوط شود بعد سالاد را در ظرفی میریزیم و روی آنرا کمی جعفری خرد شده می پاشیم و اطراف آنرا با حلقه های پیاز تزیین میکنیم , این سالاد را بدن سیب زمینی نیز میتوانیم اماده کنیم در اینصورت نیم کیلو لوبیا لازم است .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای ۴ تا ۶ نفر کافیست
سالاد لوبیا قرمز
- اردیبهشت ۹, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 123 نفر
- برچسب ها : آشپزی, تخم مرغ, سالاد, سیب زمینی, فوت کوزه گری, لوبیا قرمز