مواد لازم :
هلو ۱۰۰۰ گرمشکر ۲۰۰۰ گرمطرز تهیه :
هلو را پوست کنده هسته اش را بیرون آورده آن را چهار قاچ نموده دو ثلث مقدار هلو قند در آب حل کرده هلو را در آن ریخته و بپزید .همینکه هلوها پخته شد آنها را از شربت قند بیرون آورده ، شربت را مجددا بجوشانید تا قوام بیاید ، سپس شربت قوام آمده را روی هلوهای پخته بریزید .
مربای هلو
- دی ۱۳, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- بدون نظر
- تعداد بازدید 81 نفر
- برچسب ها : آشپزی, شربت قند, فوت کوزه گری, مربا, نوشیدنی و دسر, هلو