سوپ آلبالو

سوپ آلبالو

 این سوپ آلبالویی یکی از رایج‌ترین سوپ‌های فصل تابستان در کشور مجارستان است.مواد لازم برای ۴ نفر:
ـ ۱۵ میلی‌لیتر یا یک قاشق سوپ‌خوری آرد سفیدـ ۱۲۰ میلی‌لیتر یا نصف فنجان خامهـ‌ یک سوم فنجان شکرـ ۲۲۵ گرم یا یک و یک دوم فنجان آلبالوـ ۹۰۰ میلی‌لیتر یا سه و سه چهارم فنجان آبـ نوک قاشق چای‌خوری نمک طرز تهیه:۱ ـ ابتدا هسته آلبالوها را به دقت جدا کنید. برای این منظور بهتر است از دستگاه هسته‌گیر استفاده کنید تا شکل و فرم آلبالوها تا حد امکان حفظ شود زیرا به این ترتیب، سوپ ظاهری زیباتر پیدا می‌کند. حالا به وسیله همزن آرد و خامه را خوب با هم مخلوط کنید؛ سپس نمک و یک قاشق مرباخوری شکر را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید.۲ ـ قابلمه‌ای آماده کرده و آلبالوها را داخل آن بریزید؛ سپس آب و باقیمانده شکر را به آلبالوها اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید تا آلبالوها بپزند.۳ ـ پس از گذشت این مدت، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و ۲ قاشق سوپ‌خوری از شربت آب را در کاسه‌ای کوچک، برای تزئین روی غذا کنار بگذارید. ۲ قاشق سوپ‌خوری دیگر از شربت را برداشته و در داخل مایه مخلوط آرد و خامه بریزید و با هم مخلوط کنید تا مایه، رنگی شود؛ سپس مایه را به آلبالوهای داخل قابلمه اضافه کنید و مربا را به مدت ۵ الی ۶ دقیقه روی حرارت شعله بجوشانید تا ضمن جوش آمدن مایه سوپ یکنواخت شود.۴ ـ قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. در صورت نیاز به آن کمی نمک اضافه کنید. پس از سرد شدن، این سوپ را در کاسه بریزید و روی آن را با شربتی که از پیش برداشته بودید تزئین کرده، سپس سرو کنید.مجارستانی‌ها این سوپ را به صورت سرد سرو می‌کنند؛ شما هم آن را امتحان کنید .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا