سوسیس پنیر دار با پوره سیب زمینی

سوسیس پنیر دار با پوره سیب زمینی

بیشتر ما وقتی زمان برای پخت غذا کم می‌آوریم، دست به دامان سوسیس، کالباس و تخم‌مرغ می‌شویم و سعی می‌کنیم با استفاده از این مواد، غذایی به اصطلاح حاضری درست کنیم.امشب با سوسیس و چند ماده دیگر از جمله همان سیب‌زمینی، خوراک متفاوتی را امتحان کنید؛ البته اگر سوسیس از نوع پنیردار باشد که بسیار خوشمزه‌تر خواهد شد.

مواد لازم برای ۳ نفر:- ۴۵۰ گرم سیب‌زمینی- ۵۰ گرم یا ۴ قاشق سوپ‌خوری کره- ۲ حبه سیر- ۳۵۰ گرم سوسیس پنیردار- ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن مایع مخصوص سرخ‌کردنی- یک عدد پیاز حلقه‌حلقه شده- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم- نوک قاشق چای‌خوری جوزهندی رنده شده (در صورت دلخواه)طرز تهیه:۱ – قابلمه‌ای متوسط آماده کنید و مقداری آب و کمی نمک در آن بریزید و سیب‌زمینی‌ها را در آن بپزید. برای پخت سیب‌زمینی معمولا ۲۰ دقیقه تا نیم‌ساعت زمان کافی است. در این فاصله زمانی سیرها را پوست کنده و ریز خرد کنید. پیاز را نیز پوست بکنید و به صورت حلقه‌حلقه ببرید.۲ – از طرفی دیگر تابه کوچکی نیز آماده کنید و یک قاشق سوپ‌خوری کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی حرارت دهید.۳ – سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید و به صورت ۴قاچ ببرید. باقیمانده کره را به همراه سیر سرخ شده، جوزهندی و نمک و فلفل به سیب‌زمینی اضافه کنید. سپس مخلوط سیب‌زمینی را با گوشتکوب بکوبید تا به صورت پوره در آید.۴ – از طرفی دیگر روغن مایع را در تابه‌ای بریزید و سوسیس‌ها را – که به صورت حلقه‌حلقه خرد کرده بودید – در روغن تفت دهید.بعد از گذشت ۳ تا ۴ دقیقه، پیازهای حلقه‌حلقه شده را به سوسیس‌های در حال سرخ شدن اضافه و همراه آنها سرخ کنید. برای این کار ۱۲ تا ۱۵دقیقه زمان لازم است.۵ – حالا سوسیس‌ها را به همراه پیاز داغ حلقه‌ای در ظرف مورد نظر بریزید و پوره را در کنار آن بریزید و نوش جان کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا