مواد لازم:
نخود – یک پیمانهگوشت مغزران گوسفند – نیم کیلوپیاز – سه عددپوره گوجهفرنگی – نصف پیمانهربگوجهفرنگی – ۴/۱پیمانهزعفران – نصف قاشق چایخوریلیموعمانی – پنج عدددارچین – نصف قاشق چایخورینمک و فلفل – به میزان لازمروغن – به میزان لازمگلاب – یک قاشق سوپخوریطرز تهیه :ابتدا نخودها را که از قبل خیس کرده بودیم، پوست گرفته، به دو قسمت تقسیم کرده و پیازها را خرد و مقداری تفت داده تا طلایی رنگ شود، گوشت و نخودها را اضافه کرده و به آنها زردچوبه میزنیم سپس آب میریزیم تا نیمپز شوند .در مرحله بعد پوره گوجهفرنگی، زعفران و ربگوجهفرنگی را میافزاییم، یک ربع آخر، لیموعمانی، نمک، فلفل و دارچین را اضافه می کنیم و در صورت تمایل میتوانیم گلاب بریزیم.- این غذا در شهرهای کاشان و یزد پخته میشود و در شهر یزد به قیمه یزدی معروف میباشد.- آله در زبان محلی شهر کاشان معنی نیمه و نصفه میدهد.
خـورش نخود آله غذای کاشانی
- آذر ۲۵, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 97 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, کاشان ، آله ، نخود ، گوجه فرنگی