مواد لازم:پودر میخک: ۱قاشق غذا خوری گوشت دوبار چرخ کرده بدون چربی: نیم کیلوپیاز متوسط: ۲ عددنمک وفلفل هر کدام: ۱ قاشق چایخوری پودر نان تست: ۴ قاشق غذا خوری تخم مرغ: ۲ عدد
طرز تهیه:
یک عدد پیاز پوست گرفته چرخ یا رنده می کنیم سرخ می کنیم یک عدد پیاز دیگر را رنده کرده آب آن را می گیریم سپس پودرنان تست را با آب پیاز مخلوط کرده به گوشت اضافه کرده یک عدد تخم مرغ را به آن افزوده با دست خوب مخلوط کرده چنگ می زنیم تخم مرغ دیگر را اضافه کرده باز هم خوب چنگ زده پیاز داغ را اضافه کرده از گوشت گلوله های کوچکی به اندازه نارنگی برداشته بین دو دست گلوله کرده تا گوشت منفذی نداشته باشد و به شکل تخم مرغ در می آوریم وسط آن را سوراخ کرده به گوشت دیواره می دهیم تابه ی گودی را روغن ریخته می گذاریم کاملا داغ شود گوشتها را درون آن سرخ کرده کنار می گذاریم داخل هر گوشت را از سالاد کرادو پر کرده دو عدد سیب زمینی یزرگ را به شکل چیپس ورقه ورقه می کنیم سپس در روغن مایع سرخ کرده از این چیپس برای دور کرادوها استفاده می کنیم .
خوراک کرادو
- آذر ۱۸, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- بدون نظر
- تعداد بازدید 142 نفر
- برچسب ها : آشپزی, پودر میخک ، گوشت ، سالاد کرادو, غذا, فوت کوزه گری