مصرف بیش از حد نمک ممکن است عامل افزایش بیماریهای خود ایمنی مانند “ام اس” باشد.دکتر پریا فانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: به گفته پژوهشگران مصرف رژیمهای غذایی پرنمک، موجب افزایش نوعی از سلولهای ایمنی میشود که با بروز بیماریهای خود ایمنی مانند ام اس (اسکلروز) ارتباط نزدیک داشته باشد.وی خاطرنشان کرد: یافتههای جدید نشان داد که نمک ممکن است حتی موجب ایجاد دیابت نوع یک در افراد مستعد از لحاظ ژنتیکی نقش داشته باشد.این متخصص تغذیه اظهار داشت: ایجاد این بیماریها نه صرفاً به ژنهای بد مربوط است و نه عوامل محیطی نامناسب، بلکه تعامل میان ژنها و محیط فرد را مبتلا میکند.فانی افزود: البته نمک تنها عامل محیطی مؤثر در این بیماریها نیست بلکه عواملی مانند کمبود ویتامین D هم ممکن است در این مورد نقش داشته باشد.گفتنی است: استعمال دخانیات هم میتواند یکی از علل بروز بیماریهای خود ایمنی باشد.
ردپای “ام اس” در مصرف نمک
- اردیبهشت ۲۵, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 100 نفر
- برچسب ها : ام اس, بهداشت و سلامت, بیماریهای خود ایمنی, پزشکی و بهداشت عمومی, تغذیه, نمک