ساندویچ همبرگر بسته

ساندویچ همبرگر بسته

مواد لازم برای نان ساندویچ:

آرد=۲ و ۲/۱ لیوان
خمیرمایه=۱ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=۱ قاشق چایخوری
شکر=۲ قاشق غذاخوری
شیرخشک نیدو=۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر=۳/۱ قاشق چایخوری
نمک=کمی
روغن=۴/۱ لیوان
آب گرم=به مقدار لازم
مواد لازم برای ساندویچ:
همبرگر آماده سرخ شده=۶ عددگوجه فرنگی حلقه شده=۶ حلقهخیارشور=به مقدار لازمپنیر چدار ورقه ای=به مقدار لازمطرز تهیه نان ساندویچ:
۱. شکر،شیرخشک،پودر سیر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید.۲. روغن را به مواد اضافه کرده با قاشق هم بزنید.۳. آرد را با بیکینگ پودر و خمیرمایه مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.۴. آب گرم را کم کم به مواد اضافه کرده با دست ورز دهید تا زمانیکه خمیر صاف و یکدستی حاصل شود سپس خمیر را در ظرف سرداری به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر ور بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.۵. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده هر کدام را نصف کرده سپس نصف از خمیر را باز کرده روی آن یک عدد همبرگر،گوجه فرنگی،خیارشور و پنیر چدار ورقه ای گذاشته سپس نصف باقی مانده از خمیر را با وردنه پهن کرده روی همبرگر قرار دهید و اطراف نان را ببندید.۶. روی نانها را با برس زرده تخم مرغ کشیده و کمی کنجد بپاشید سپس نانها را با فاصله از هم در سینی فری که چرب کرده و کمی آرد پاشیده اید بگذارید بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.۷. پس از ۱۰ دقیقه سینی را در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا نانها با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا