طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین

طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین

مواد لازم برای تهیه پاناکوتای رنگین:

 شیر
 ۳ لیوان
 شکر
 ۷ قاشق غذاخوری
 وانیل
نوک قاشق چایخوری 
 خامه صبحانه
 نصف لیوان
* پودر ژلاتین
 ۲ قاشق غذاخوری

* پودر ژلاتین (اگر پاناکوتا قالبی درست کردید ۳ قاشق غذاخوری بریزید)‌ ‌

طرز تهیه پاناکوتای رنگین:

ابتدا نصف لیوان از شیر بر دارید و با ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کنید روی بخار کتری بگذارید تا بن ماری شود. (ذوب شدن روی بخار آب). سپس بقیه شیر را با شکر مخلوط کنید روی حرارت بگذارید تا شکر آن حل شود (نباید بجوشد) شکرش حل شود کافی است. حرارت را خاموش کنید وانیل و آن ژلاتینی که بن ماری شده را به آن اضافه کنید.

خامه را با چنگال کمی هم بزنید تا شل شود سپس داخل بقیه مواد بریزید و آن را مخلوط کنید. کمی که خنک شد داخل یخچال به مدت دو تا سه ساعت بگذارید تا آماده شود.

نکته:

می توانید هر لایه را به وسیله چند قطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیاورید.‌

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا