مواد لازم :
ماکارونی نیزه ای یا صدفی= ۵۰۰ کرمگوشت چرخ کرده =۳۰۰ گرمقارچ =۲۵۰ گرمپودر سیر= به میزان دلخواهذرت و نخود فرنگی= در صورت دلخواهپیاز=یک عدد متوسطروغن مایع=نصف لیوانسس بشامل=۲ لیوانطرز تهیه:
ابتدا پیاز را را باروغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس قارچ را اضافه میکنیم تا نرم شود هنگامه اضافه کردن قارچ بهتر است شعله گاز کمی زیاد باشد تا قارچ آب نیاندازد بعد از آن گوشت را اضافه کرده و به آن پودر سیر اضافه میکنیم و تفت می دهیم و حدود نصف لیوان آب می ریزیم تا بپزد بعد از ۱۵ دقیقه می توانیم در صورت تمایل کنسرو نخود فرنگی و ذرت را اضافه کرد بعد از آن سس بشامل را اضافه کرده و زیر آن را کم میکنیم تابا هم حدود ۵ دقیقه روی گاز باشد .ماکارونی را پخته و آبکش می کنیم و داخل قابلمه مورد نظر ریخته و مواد را با آن کاملا مخلوط کرده و روی گاز میگذاریم تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از اینکه بخار آن درآمد و سس کاملا به خورد ماکارونی رفته باشد در صورت تمایل میتوانید زودتر و به صورت شل تر ماکارونی را سرو کنید .