پخت چلو جومبالایا

پخت چلو جومبالایا

مواد لازم :   

برنج  ۱ فنجان
پیاز  ۱ عدد
سیر  ۱حبه
کره  قدری
فلفل سیاه  قدری
نمک  قدری
فلفل هندی  قدری
میگو تاره  چند دانه
گوجه فرنگی  ۲۵۰ گرمطرز تهیه :
یک فنجان برنج  را مدت ۱۳ دقیقه در قدری آب مخلوط با نمک بجوشانید و سپس بطریقه عادی آن را آبکش کنید.
یکدانه پیاز درشت را پوست کنده ، همراه با یک حبه سیر خیلی ریز خرد کنید و در مقداری کره یا مارگارین کمی سرخ نمائید ، سپس ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی را قطعه قطعه کرده عصاره آنرا بگیرید و جداگانه در ظرفی حاضر بگذارید.
برنج جوشانیده را در قابلمه گود ریخته سیر و پیاز خرد شده و عصاره گوجه فرنگی و چندانه میگو تمیز کرده و قدری فلفل سیاه ، نمک ، گرد فلفل هندی را مخلوطش کنید و در دیگ را گذاشته روی اتش ملایم مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید ، سپس گرما گرم به سر سفره ببرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا