بی ارزش ترین مواد غذایی

بي ارزش ترين مواد غذايي

البته گفتن جمله به این شکل”بی ارزش ترین مواد غذایی” کمی ناخوشایند به نظر میرسد ، مگر می شود خداوند چیزی را که هیچ ارزشی ندارید بیافریند ، اما من جمله را بدین شکل اصلاح میکنم که کم ارزش ترین مواد غذایی از لحاظ سوخت و ساز برای بدن به شرح زیر است
ما برای حفظ سلامتی خود باید تا اندازه ای کالری مصرف کنیم که از یک سو چاق نشویم و از سوی دیگر مواد غذایی مورد نیاز بدنمان تامین شود متاسفانه خوراکی های بسیار زیادی وجود دارند که هرچقدر مصرف شوند باز هم فاقد ارزش غذایی هستند.
ما برای حفظ سلامتی خود باید تا اندازه ای کالری مصرف کنیم که از یک سو چاق نشویم و از سوی دیگر مواد غذایی مورد نیاز بدنمان تامین شود متاسفانه خوراکی های بسیار زیادی وجود دارند که هرچقدر مصرف شوند باز هم فاقد ارزش غذایی هستند.۱- پشمک:این خوراکی چیزی جز ذرات شکر رنگی نیست و بدون ارزش غذایی است.
۲- چیپس سیب زمینی: آنها سرخ شده و دارای مقدار زیادی مواد نگهدارنده هستند.۳- سیب زمینی سرخ شده: هنگامی که خلال سیب زمینی در روغن فراوان سرخ و سپس تا آن نمک اضافه می شود،ارزش غذایی خود را از دست می دهد.۴- برنج سفید: برنج بدون فیبر است و کاملا فراوری شده است.۵- نوشابه های انرژی زا : نوشابه های انرژی زا حاوی مقدار اندکی ویتامین بی و سرشار از مواد شیمیایی کالری کافئین و قند هستند.۶- پاستیل: پاستیل های کم چرب اما غنی از شربت فروکتوز ذرت و مواد شیمیایی هستند.۷- آب ویتامینه:ممکن است آبی که حاوی ویتامین است به نظر یک نوشیدنی مقوی و با ارزش غذایی بالا به نظر برسد اما حاوی کالری و قندی بیش از کالری و قند کوکاکولا است.۸- سبزیجات کنسروی:این نوع سبزیجات فراوری شده تقریبا نیمی از ارزش غذایی خود را از دست می دهند،به علاوه آنها حاوی مقدار بالایی سدیم هستند.۹- آب نبات سفت:این خوراکی شامل انواع و اقسام آب نبات چوبی خوشبوکننده و… است. تنها ترکیبات این میان وعده اعتیادآور،قند و مواد شیمیایی است.۱۰- آدامس : آدامس از سقزهای طبیعی یا مصنوعی طعم دار و ترکیبات و دیگری تشکیل شده است که برای تهیه یک توده غیر قابل حل و مناسب جویدن به کار برده می شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید