نوشیدن آب قبل از غذا نه تنها مفید نیست بلکه میتواند در جذب “مواد مغذی” نیز اثر بگذارد.
برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه افزود: متاسفانه در اغلب موارد افراد قبل از اینکه اقدام به غذا خوردن کنند، آب مینوشند در حالی که علیرغم توصیههای مکرر برای نوشیدن آب کافی و فراوان در طول روز، اگر فاصله زمانی مناسبی برای آن نباشد میتواند بیاثر و گاهی مضر نیز شود.
وی با تأکید بر تنظیم زمان نوشیدن آب تأکید کرد: بهترین زمان نوشیدن آن، نیم تا یک ساعت قبل از صرف غذا است زیرا در غیر این صورت بلافاصله “شیره های گوارشی” رقیق میشوند که در هضم و جذب غذا تأثیر بسزایی میگذارد.
این متخصص تغذیه عادات بد تغذیهای را مهمترین فاکتور مختل شدن سلامت عموم افراد ذکر کرده و در خصوص پرمصرفترین این مواد به ویژه آب و روغنها اظهار داشت: بهتر است آن را به صورت تازه نوشید و تا حد امکان از نگهداری آن به طور طولانی و مداوم به ویژه در ظروف پلاستیکی و درون یخچال خودداری کرد و در مورد مصرف روغنها نیز نباید فراموش شود که به طور کلی انواع روغنها در شکلهای مختلف چاق کننده هستند و تأکید متخصصان برای استفاده از روغنهای گیاهی صرفا به خاطر کمخطر بودن آنها از نظر داشتن “اسیدهای ترانس بالا” است.
برلیانت بزرگمهر خاطرنشان کرد: متاسفانه خرافات تغذیهای نقش مهمی را در تهدید سلامت افراد جامعه ایفا میکند و یکی از آنها باور داشتن عدم خاصیت چاقی آجیلها و دانههای روغنی است در حالی که آجیلهایی نظیر تخمه، بادامها، پسته و گردو دارای مقادیر بالایی روغن هستند و مصرف بیش از اندازه روزانه آنها میتواند به راحتی افراد را دچار چاقی، اضافه وزن و مشکلات و عوارض ناشی از آنها کند.
تصوراتی غلط درباره نوشیدن آب قبل از غذا
- تیر ۲۲, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 109 نفر
- برچسب ها : آب, بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, تغذیه, عادات تغذیه ای, نوشیدن آب