اگر بر این باورید که مصرف “توت” یا “خرما” به جای قند میتواند از بالا رفتن میزان “قند خون” جلوگیری کند سخت در اشتباهید.
قند خرما، توت و به طور کلی هر”مواد قندی “هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا میکند بدن تمام شیرینیهای آین مواد را جذب کرده و “انرژی” موجود در آنها جذب بدن نمی شود.
گفتنی است چای و “قهوه “در تمام کشورهای دنیا نوشیدنیهای بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت “دندانها” آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت “دیابت” میشود.
گفتنی است مصرف “میوههای خشک” در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و “توت” است.
نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوههای خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای “سلامتی” ضرری ندارند.
توت و “خرما” را با چای نخورید!
- فروردین ۱۷, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 125 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, تغذیه, تغذیه مناسب, توت, چای, خرما, قند