ادویه های سلامتی

ادويه هاي سلامتي

مصرف ادویه ها از افزایش میزان انسولین و تری گلیسیرید بعد از صرف غذا پیشگیری به عمل می آورد.
معمولاً اکثر افراد، غذاهای ادویه دار را دوست دارند و از ادویه ها در تهیه ی غذاهای خود استفاده میکنند.
اما اگر از آن دسته افرادی هستید که میانه ی خوبی با این دنیای رنگارنگ و متنوع ندارید توصیه میکنیم در رویه ی خود تجدید نظری کرده و ادویه ها را دریابید.
به گفتهی محققان دانشگاه ایالت پنسیلوانیای ایالات متحدهی امریکا، مصرف ادویه های سرشار از آنتی اکسیدانها اجازه نمیدهد میزان انسولین و تریگلیسیرید بعد از صرف غذا افزایش یابد و به این ترتیب خطر بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد.
محققان تأثیر ادویه ها را روی ۶ مرد ۳۰ تا ۶۵ ساله که دارای اضافه وزن بودند مورد بررسی قرار دادند. در ابتدا داوطلبان روزانه غذاهای بدون ادویه و سپس در هفته ی بعد غذاهای ادویه دار مصرف کرند. این ادویه ها شامل ادویه های رزماری، آویشن، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه، تخم میخک، پودر سیر و پاپریکا بودند.
 
محققان میزان انسولین و تری گلیسیرید داوطلبان را قبل و همچنین بعد از صرف هر وعدهی غذایی میسنجیدند.
مصرف ادویه های سرشار از آنتی اکسیدانها اجازه نمیدهد میزان انسولین و تری گلیسیرید بعد از صرف غذا افزایش یابد و به این ترتیب خطر بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد
محققان بعد از مقایسهی میزان انسولین و تری گلیسیرید افراد بعد از صرف غذای بدون ادویه و غذاهای ادویهدار به این نتیجه رسیدند که میزان انسولین بعد از مصرف غذاهای ادویه دار به میزان ۲۱درصد و میزان تری گلیسیرید به میزان ۳۱ درصد کاهش مییابد.
 
از این گذشته بررسی ها نشان داد بعد از صرف غذاهای ادویه دار مقاومت آنتی اکسیدانی ۱۳ درصد افزایش مییابد.
 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید