ترشی کلم برگ قرمز

ترشي کلم برگ قرمز

مواد لازم:
کلم برگ قرمز= یک عدد بزرگسرکه= به اندازه کافینمک= به اندازه کافی
طرز تهیه:
کلم قرمز را خرد کرده و تمیز می شوییم.کلم را در صافی می ریزیم، مقداری نمک روی آن می پاشیم و به مدت۲۴ ساعت می گذاریم بماند.کلم های نمک زده را در یک شیشه بزرگ می ریزیم و روی آن را از سرکه پر می کنیم. این ترشی خیلی زود آماده مصرف می شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید