مواد لازم:
کلم برگ قرمز= یک عدد بزرگسرکه= به اندازه کافینمک= به اندازه کافی
طرز تهیه:
کلم قرمز را خرد کرده و تمیز می شوییم.کلم را در صافی می ریزیم، مقداری نمک روی آن می پاشیم و به مدت۲۴ ساعت می گذاریم بماند.کلم های نمک زده را در یک شیشه بزرگ می ریزیم و روی آن را از سرکه پر می کنیم. این ترشی خیلی زود آماده مصرف می شود.
ترشی کلم برگ قرمز

- اسفند 28, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 135 نفر
- برچسب ها : آشپزی, ترشی, سالاد, سرکه, فوت کوزه گری, کلم برگ قرمز, نمک
اشتراک گذاری این صفحه در :

روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
ويژگيهاي دوران نوجواني
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
آیا زدن کودکان کار درستیه ؟
۱۴۰۴/۰۱/۱۴
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
عناب
۱۳۹۲/۰۲/۰۳
مصرف "آدامسهای بدون قند" برای دندان مفید است
۱۳۹۲/۰۲/۲۴
الهي نبودن ايقان
۱۳۹۳/۱۱/۰۱