خاگینه سیب زمینی

خاگینه سیب زمینی

مواد لازم:سیب‌زمینی ۳۰۰ گرموانیل نصف قاشق چایخوریزعفران غلیظ یک قاشق مرباخوریبیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوریماست یک قاشق غذاخوریتخم‌مرغ دو عددمواد میانی خاگینه:دارچین یک قاشق مرباخوریگردوی خرد شده ۱/۳ پیمانهپسته خرد شده ۱/۴  پیمانهمواد لازم برای شربت:شکر یک پیمانهآب یک پیمانهزعفران دم‌کرده یک قاشق مرباخوریطرز تهیه:سیب‌زمینی‌ها را شسته با مقداری آب بپزید، آن‌ها را پوست گرفته و ریز رنده کنید تا نرم شود. ماست، بیکینگ‌پودر، زعفران دم‌کرده وانیل و یک تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط کنید حال تخم‌مرغ دوم را بیفزایید و خوب مخلوط کنید. نیمی از مواد را داخل تابه‌ای به ابعاد ۲۰×۱۰ ریخته و روی مواد مخلوط، مواد میانی را پخش کرده، با نیمی دیگر از مخلوط خاگینه روی آن را بپوشانید.مواد را داخل فری که از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد از آماده شدن بگذارید تا خنک شود. طرز تهیه شربت:مخلوط آب و شکر را روی حرارت قرار دهید بعد از جوشیدن از روی حرارت بردارید.شربت گرم را روی خاگینه سرد بریزید.روی خاگینه آماده شده پودر دارچین الک کنید و با مخلوط مغز گردو و پسته تزئین کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید