خواص هل

خواص هل

مروری بر خواص هلهل سبز
یکی از چاشنی های معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نانها، شیرینی ها و به خصوص مرباها، هل است.
البته در مقام مقایسه، هندیها و پاکستانیها بیشترین مصرف کننده های هل در جهان هستند.
شاید جالب باشد بدانید هل، میوه گیاهی از تیره زنجبیل هاست و انواع مختلف آن شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز است که نوع سبز آن عطر تندتری دارد.
در ایران بیشتر از هل سبز استفاده می کنند.(تصویر اول هل سبز، تصویر دوم هل سیاه و تصویر سوم هل سفید را نشان می دهد).فواید هل:هل سیاه
– دانه هل تقویت کننده معده، ضد نفخ و بادشکن است؛ در ضمن به هضم غذا نیز کمک می کند.
– از هل به عنوان دارو برای معالجه سرفه، سرماخوردگی و تب استفاده می کنند.
– در صورتی که عرق بدبویی دارید یا دهان شما بوی خوبی نمی دهد، ۶ گرم هل را( با غلافش) بهصورت چای دم کنید و در طول یک روز به مرور بنوشید.
– برای درمان استفراغ و تهوع نیز توصیه می شود، مقداری دم کرده هل مصرف کنید.
– هل تقویت کننده قلب و اعصاب نیز است، ولی میگویند مصرف زیاد آن هم تپش قلب را افزایش می دهد و هم برای بیماریهای روده و ریه مفید نیست.
– مصرف هل برای رفع سردرد و کاهش حملات بیماری صرع نیز توصیه می شود.هل سفید
برای عطرآگین کردن غذا، شیرینی یا مربا، حتما لازم نیست غلاف آن را باز کرده و دانه های سیاه رنگ هل را مورد استفاده قرار دهید، بلکه میوه هل با همان غلاف نیز به اندازه کافی غذاها را خوش طعم می کند؛ مگر آنکه طعم جویدن دانه های هل در دهانتان را دوست داشته باشید.
علاوه بر این، بعضیها هنگام دم کردن چای، چند دانه هل یا یک عدد میوه هل را در قوری می اندازند و همراه با چای، آن را دم میکنند. این چای، هم خوش طعم تر میشود و هم خاصیت درمانی دارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا