دلمه بامیه

دلمه بامیه

مواد لازم:·         بامیه ترد و سبزمتوسط نیم کیلو·         گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم·         برنج ۴ ق غ·         گوجه فرنگی دو عدد·         رب گوجه یک ق سوپخوری·         یک عدد پیازخلالی·         ادویه گرام ماسالا·         نمک وفلفل کمی·         عصاره غلیظ تمر هندی ۴/۱ پیمانه

دستور پخت: برنج رو از قبل خیس کنین . کلاهک بامیه ها رو بگیرین . بشویین و توی کمی روغن تفت بدین و بعد با کمی بخار بذارین نرم بشن . پیاز رو توی کمی روغن تفت بدین بعد گوجه فرنگی خرد شده و گوشت چرخ کرده رو اضافه کنین . با کمی ادویه و دارچین سرخ کنین . برنج  و عصاره تمر هندی  و رب گوجه رو اضافه کنین و بذارین کمی بجوشه  تا آب به خورد برنج بره و برنج کمی نرم بشه ( ولی کاملا نپزه ) . حالا کنار بامیه ها رو چاک بدین و  از مواد داخل بامیه ها پر کنین . داخل مایتابه ای کمی روغن و پیاز داغ عسلی بریزین و توش کمی رب گوجه فرنگی و ادویه بریزین و بامیه ها رو داخل بچینین و با نصف پیمانه آب بذارین بامیه ها بپزن . و سپس با دورچین مناسب سرو کنین . 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا