مواد لازم:· بامیه ترد و سبزمتوسط نیم کیلو· گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم· برنج ۴ ق غ· گوجه فرنگی دو عدد· رب گوجه یک ق سوپخوری· یک عدد پیازخلالی· ادویه گرام ماسالا· نمک وفلفل کمی· عصاره غلیظ تمر هندی ۴/۱ پیمانه
دستور پخت: برنج رو از قبل خیس کنین . کلاهک بامیه ها رو بگیرین . بشویین و توی کمی روغن تفت بدین و بعد با کمی بخار بذارین نرم بشن . پیاز رو توی کمی روغن تفت بدین بعد گوجه فرنگی خرد شده و گوشت چرخ کرده رو اضافه کنین . با کمی ادویه و دارچین سرخ کنین . برنج و عصاره تمر هندی و رب گوجه رو اضافه کنین و بذارین کمی بجوشه تا آب به خورد برنج بره و برنج کمی نرم بشه ( ولی کاملا نپزه ) . حالا کنار بامیه ها رو چاک بدین و از مواد داخل بامیه ها پر کنین . داخل مایتابه ای کمی روغن و پیاز داغ عسلی بریزین و توش کمی رب گوجه فرنگی و ادویه بریزین و بامیه ها رو داخل بچینین و با نصف پیمانه آب بذارین بامیه ها بپزن . و سپس با دورچین مناسب سرو کنین .