مواد لازم:
جعفری خردشده ۳/۱ پیمانهروغن زیتون ۴/۱ پیمانهبادام پوست گرفته ۳/۱ پیمانهکشمش سیاه ۲/۱ پیمانهخرده نان تست ۲/۱ پیمانهپیاز ۱عددروغن مایع ۳قاشق سوپخورینمک و فلفل سیاه به میزان لازمماهی ساردین ۹۰۰ گرمطرز تهیه :فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید . ساردین ها را از وسط برش داده , تمیز کرده با دستمال تمیزی آنها را خشک کنید . مقداری نمک و فلفل سیاه به داخل شکم و روی ماهی زده سپس روغن را در ماهیتابه بریزید و همین که داغ شد, خرده های نان را اضافه کنید و تف بدهید, تا طلایی شوند . پیاز را به صورت نگینی خرد نموده به همراه کشمش , بادام , جعفری خرد شده نمک و فلفل به خرده های نان اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید. شکم ساردین ها را با این مخلوط پر کنید. سپس ته ظرفی را چرب نموده , ساردین ها را داخل ظرف قرار داده باقی مانده مواد را روی آنها ریخته, روغن زیتون را روی ساردین ها بریزید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر گرم قرار دهید.
ساردین های شکم پر
- آذر ۲۶, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 101 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, ماهی ساردین ، روغن زیتون ، نان تست