مواد لازم:
ماکارونی صدفی=نصف بسته
شوید خشک=۱ قاشق غذاخوری
نمک=۲/۱ قاشق چایخوری
کالباس خرد شده=۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ سفت شده=۴ عدد
سس خردل=۱ قاشق چایخوری
خامه=۱ فنجان
فلفل=۴/۱ قاشق چایخوری
خیارشور خرد شده=مقداری
طرز تهیه:
ماکارونی را در آب جوش و نمک به مدت ۱۲ دقیقه جوشانده و سپس آبکش میکنیم، مراقب باشید ماکارونی ها به یکدیگر نچسبند.زرده تخم مرغ را با چنگال کاملا له می کنیم، خردل را به آن اضافه کرده سپس مایونز، خامه و نمک و فلفل را به آن می افزاییم.مخلوط به دست آمده را با ماکارونی مخلوط می کنیم. کالباس، شوید و خیارشور را نیز بدان می افزاییم و خوب بهم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. این سالاد بهتر است سرد سرو شود.