سالاد پاستا ایتالیایی

سالاد پاستا ایتالیایی

مواد لازم :
* پاستا یا ماکارانی فرمی ۲/۱ بسته* گوجه فرنگی فیله شده ۳ عدد متوسط* ژامبون گوشت دودی ۳۰۰ گرم* خیارشور خرد شده ۲۵۰ گرم* تخم مرغ پخته شده ۴ عدد* جعفری و پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم* سس مایونز نسبتاً غلیظ ۲ پیمانه* سس خردل ۱ قاشق سوپخوری* روغن زیتون* ۳ قاشق سوپخوری* نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه :ماکارانی طبق دستورات قبلی که آب را جوش آورده با ۲/۱ قاشق سوپخوری نمک و ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع پاستا ها را داخل ظرف جوشان آب ریخته تا مغز آنها نرم شودولی دفرمه نشود. گوجه فرنگی را از پوست جدا کرده تخم آنها را گرفته و شکل مکعبی خرد می کنیم همینطور کالباسها را بشکل مکعبی یا چهارگوش خرد نموده و بعد خیارشور و تخم مرغ پخته شده را جعفری و پیازچه را شسته خرد نموده برای داخل سالاد روغن زیتون را به سس مایونز اضافه کرده همینطور سس خردل و نمک و فلفل وقتی همه آماده و بخورد سس رفت بمدت یکساعت در یخچال قرار می دهیم چاشنی این سالاد آب لیمو ترش تازه می باشد که در انتها به سالاد اضافه نموده و در ظرف مورد نظر ریخته و آنرا تزئین می نمائید و نوش جان می کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا