مواد لازم:آرد برنج : نیم فنجانکره : ۴ قاشق سوپخوریآب گوشت : ۶ فنجانشیر : ۱ فنجانفلفل و نمک : به مقدار دلخواهبرنج : ۲ قاشق سوپخوریزرده تخم مرغ : ۲ عددآب لیموترش : یک چهارم فنجانطرز تهیه :کره را در یک قابلمه بزرگ روی آتش ملایم آب کنید . آرد را بتدریج در آن خالی کرده و دائم به هم بزنید . سپس آب گوشت را اضافه نموده و به هم زدن ادامه دهید شیر و برنج را نیز افزوده روی آتش ملایم بپزید . زرده تخم مرغ را زده و لیموترش را قاطی آن کنید و در سوپ بریزید . فلفل و نمک را اضافه کرده و برای چند دقیقه دیگر روی آتش ملایم بپزید .
اشتراک گذاری این صفحه در :

نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
انجام درستِ کار و انجام کارِ درست
۱۳۹۹/۱۰/۲۸
صداي مرگ برگها , صيد دشمن , طنابي از زيرپوش , صخرههاي عبور , صحنه سازي
۱۳۹۲/۱۲/۰۱
ازدواج، زود يا دير؟
۱۳۹۴/۰۵/۲۱