مواد لازم :گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرمپیاز درشت ۱ عددآرد نخود چی ۳۰۰ گرمنمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازمآب به میزان لازمروغن جهت سرخ کردن به میزان لازمتخم مرغ ۳ عددزعفران ۱/۲قاشق چایخوریطرز تهیه :گوشت چرخ کرده را با پیاز ؛ تخم مرغ ؛ آرد نخودچی ؛ زعفران ؛ نمک ؛ فلفل و زردچوبه مخلوط کرده آب را اضافه می کنیم تا مایه نسبتاٌ شلی مانند ماست سفت بدست آید . سپس روغن را داغ کرده و با ملاقه یا قاشق کمی از مایه را در روغن انداخته می گذاریم یک طرف آن طلایی شود و بر می گردانیم سپس طرف دیگر را سرخ می کنیم .
شامی نخودچی

- بهمن 11, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 133 نفر
- برچسب ها : آرد نخودچی, آشپزی, زعفران, شامی, غذا, فوت کوزه گری
اشتراک گذاری این صفحه در :

مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶