مهم نیست که از چه نوع پاستایی استفاده میکنید اما برای پاستا با مرغ معمولا پاستاهای فنری مناسبتر هستند.
مواد لازم:پاستا ۵۰۰ گرمکره نیم پیمانهسینه مرغ ۳۰۰ گرم (پخته و تکه تکه شده)جعفری اندکی برای تزئیننمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه:در یک ظرف آب ۵ پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه کنید.در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر میشوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید.همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابهای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغها طعم بگیرند.پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کردهاید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.سس آلفردو:درست کردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمیبرد. حداکثر زمان پخت آن ۱۰ دقیقه است.مواد لازم:کره یک چهارم پیمانهخامه یک پیمانهسیر یک حبه (خرد شده)پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیمجعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)طرز تهیه:کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.