مواد لازم:· سیب زمینی درشت ۴ عدد پوست گرفته· آرد ذرت ۴ قاشق سوپخوری· تخم مرغ ۴ عدد· پودر آیشن کمی· زعفران دم شده· ادویه مخلوط کمی· پودر سیر و موسیر به دلخواه· نمک و فلفل کمی· روغن سرخ کردنی
دستور پخت: سیب زمینی ها رو نیمی با رنده درشت و نیمی با رنده ریز ، رنده کنین . توی ظرفی روی سیب زمینی ها ادویه و پودر سیر و موسیر و نمک وفلفل و آویشن و بعد تخم مرغها رو بشکنین و مخلوط کنین . روغن رو توی ماهیتابه داغ بریزین و با ملاقه از موادتون توی روغن بریزین . شعله رو ملایم کنین تا مغز پخت بشن . وقتی برشته شدن از داخل روغن بیرون بیارین .روی دستمال کاغذی قرار بدین تا روغن اضافیش گرفته بشه . با انواع سبزیجات سرو کنین . نکات مربوط به تهیه پن کیک سیب زمینیدر حین سرخ کردن ، مواد آب میندازه ، در این صورت میتونین کمی دیگه آرد ذرت توی مایه بریزین و مخلوط کنین که شل نشه .