خوشمزه اما کشنده

خوشمزه اما کشنده

 خوشمزه اما کشنده

سریع و راحت، طعم دل‌پذیر، مقادیر بالای پروتئین و اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در تن ماهی، آن را به غذایی دل‌چسب و محبوب بدل کرده است. تحقیقات اخیر اما وجود مقادیر اندکی از جیوه را در تن ماهی‌های موجود در بازار تأیید کرده‌اند. محققان بر این باورند همین مقدار اندک ممکن است باعث بروز مشکلاتی در دستگاه عصبی و سرانجام مرگ انسان شود. پس تا جایی که می‌توانید مصرف تن ماهی را کاهش دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا