مواد لازم:
ماهى سفید بزرگ=۱ عددسبزى هاى معطر=نعناع, خنش(خلواش), چوچاق _ یک دسته(خلواش و چوچاق فقط در شمال کشور می روید پس در اختیار همه نیست و بجای آنها میتوان فقط از نعناع استفاده کرد. )رب انار=۲ قاشق غذاخورىمغزگردو =۲۰۰ گرمنمک و فلفل و گلپر =به اندازه کافى
طرز تهیه:
مغزگردو را با سبزى میسائیم یا چرخ میکنیم, مغزگردو و سبزى را با رب انار و گلپر و نمک و فلفل مخلوط میکنیم. آنگاه روى سطح ماهى کمى کارد میکشیم. باله هاى ماهى را با قیچى میگیریم, داخل گوش هاى ماهى را خالى میکنیم. شکم ماهى را یک چاک کوچک میدهیم, محتویات شکم ماهى را خارج میکنیم. بعد ماهى را تمیز میشوئیم و میگذاریم در صافى بماند تا آبش برود. سپس داخل شکم ماهى را از مایه مغزگردو و سبزى که حاضر کرده ایم پر میکنیم. دو لبه شکم ماهى را جفت میکنیم و با نخ و سوزن بخیه میزنیم. سپس سر و دم ماهى را بهم می آوریم وماهى را گرد کرده در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم و زیر و روى آن آتش زغال ریخته و ماهى را در حرارت ملایم میپزیم. امروزه این خوراک ماهى را نیز میتوان در فر به طریق آسان تر طبخ نمود. یعنى بعداز آنکه شکم ماهى را پر کردیم و دوختیم سینى فر را کمى چرب مىکنیم, کمى آرد مىپاشیم و ماهى را از پهلو روى سینى قرار میدهیم. در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت یکساعت و نیم میپزیم. در این فاصله مقدارى سس متشکل از آب انار و یک قاشق کره آب کرده و زعفران روى آن میدهیم تا ماهى خوشرنگ شود.