مواد لازم:
نان تستسیر رنده شدهپنیر پیتزاسس مایونزسس چیلی تایآویشننمک طرز تهیه:
اول کمی سیر رو تفت بدید نمک و آویشن رو بهش اضافه کنید، در حدی که خشک نشه. بعد روی نان ها یک مقدار مایونز و یک کمی چیلی تای (شبیه به کچابه فقط کمی رقیق تر وشیرین و تند) بمالید. بعد، بسته به ذائقه، مقداری سیر تفت داده شده ی مورد نظر رو روی سطح نان ها پخش کنید و بعد هم پنیر پیتزا و فر. برای برشته شدنش یک ربع شعله پایین و پنج دقیقه شعله ی بالای فر رو توصیه می کنم.نکته:جای نان تست میتونید از باگت حلقه شده استفاده کنید.
برای مواد لازم مقادیر خاصی رو ننوشتم چون اینکه بخواهید روی نان ها چقدر سس یا سیر باشه سلیقه ایه.
نوش جان!
نان سیر

- بهمن 3, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 130 نفر
- برچسب ها : آشپزی, سس چیلی تای, سیر, غذا, فوت کوزه گری, نان
اشتراک گذاری این صفحه در :

نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶