مواد لازم :
سیب درختی۵ عددکرفس خرد شده ۵۵ گرمگردو ۱ عددخامه ۱۵۰ گرمآب لیموترش ۲ قاشق سوپخوریخاک قند ۲ قاشق سوپخورینمک قدریطرز تهیه :ساقه های مغز کرفس را بطول ۲ بند انگشت میبریم و مثل چوب کبریت نازک خلال مینمائیم , سیب را پوست میکنیم ۴ قاچ میکنیم مغز سیب را میگیریم ورقه ورقه نازک میبریم خامه را با خاک قند و کمی نمک مخلوط مینمائیم برهم میزنیم تا کمی سفت شود و بعد آبلیمو را داخل آن میریزیم و بعد کرفس خلال شده و سیب و گردو را داخل آن مینمائیم برهم میزنیم تا تمام مواد مخلوط شود و سالاد را در ظرف میریزیم و اطراف آنرا با برگهای مغز کرفس تزئین مینمائیم .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای ۴ تا ۶ نفر کافیست .
اشتراک گذاری این صفحه در :

عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶