مواد لازم :
ماهی ۱۰۰۰ گرم
سیب زمینی استامبولی ۵۰۰ گرم
لبو ۱ فنجان
سس مایونز ۰.۵ فنجان
نعناع ۲ قاشق سوپخوری
ترخون ۲ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۰.۵ فنجان
کاهو ۱۲۰ گرم
آب لیموترش ۳ قاشق سوپخوری
سرکه ۳ قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
ماهی سفید یا سوف باشد , سیب زمینی اسلامبولی باشد , لبو خلال شده باشد , سبزی ها خرد شوند , از سرکه یا آبلیمو استفاده شود , از مغز کاهو استفاده شود .
پوست ماهی را می گیریم و انرا بقطعات کوچک خرد می کنیم تیغهایش را بیرون می گذاریم و کمی نمک و فلفل و دو سه قاشق آب لیمو و دو سه قاشق روغن زیتون روی ماهی می ریزیم و طرف ماهی را روی حرارت ملایم می گذاریم بدون اینکه آب بریزیم می گذاریم ماهی بپزد و اب ماهی کشیده شود , برای پختن آن یک ربع تا ۲۰ دقیقه کافی است , پس از پختن ماهی را می گذاریم سرد شود بعد سیب زمینی را جداگانه می پزیم و بصورت خلال یا چهار گوش خرد میکنیم و سس مایونز را با بقیه آبلیمو و روغن زیتون مخلوط میکنیم و کمی نمک و فلفل و سبزی های خرد شده اضافه میکنیم و بهم می زنیم و سیب زمینی را نیز می ریزیم , مخلوط می کنیم آنگاه ماهی و لبو را اضافه می کنیم و کمی بهم می زنیم , بطوریکه تمام مواد مخلوط شود ولی زیاد له نشود برگهای کاهو را ته دیس می چینیم و سالاد را داخل دیس می ریزیم. نوش جان
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای ۴ تا ۶ نفر کافیست