سالاد ماهی

سالاد ماهی

مواد لازم :
ماهی  ۱۰۰۰ گرم                  
سیب زمینی استامبولی  ۵۰۰ گرم
لبو  ۱ فنجان
سس مایونز  ۰.۵ فنجان
نعناع  ۲ قاشق سوپخوری
ترخون  ۲ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده  ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون  ۰.۵ فنجان
کاهو  ۱۲۰ گرم
آب لیموترش  ۳ قاشق سوپخوری
سرکه  ۳ قاشق سوپخوری
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه :

ماهی سفید یا سوف باشد , سیب زمینی اسلامبولی باشد , لبو خلال شده باشد , سبزی ها خرد شوند , از سرکه یا آبلیمو استفاده شود , از مغز کاهو استفاده شود .
پوست ماهی را می گیریم و انرا بقطعات کوچک خرد می کنیم تیغهایش را بیرون می گذاریم و کمی نمک و فلفل و دو سه قاشق آب لیمو و دو سه قاشق روغن زیتون روی ماهی می ریزیم و طرف ماهی را روی حرارت ملایم می گذاریم بدون اینکه آب بریزیم می گذاریم ماهی بپزد و اب ماهی کشیده شود , برای پختن آن یک ربع تا ۲۰ دقیقه کافی است , پس از پختن ماهی را می گذاریم سرد شود بعد سیب زمینی را جداگانه می پزیم و بصورت خلال یا چهار گوش خرد میکنیم و سس مایونز را با بقیه آبلیمو و روغن زیتون مخلوط میکنیم و کمی نمک و فلفل و سبزی های خرد شده اضافه میکنیم و بهم می زنیم و سیب زمینی را نیز می ریزیم , مخلوط می کنیم آنگاه ماهی و لبو را اضافه می کنیم و کمی بهم می زنیم , بطوریکه تمام مواد مخلوط شود ولی زیاد له نشود برگهای کاهو را ته دیس می چینیم و سالاد را داخل دیس می ریزیم. نوش جان
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای ۴ تا ۶ نفر کافیست

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید