سالاد پیاز و پرتقال

سالاد پیاز و پرتقال

در نظر اغلب ما سالاد، ترکیبی از سبزیجات مختلف شامل کاهو، کلم، گوجه‌فرنگی، خیار و مانند اینهاست. اگر می‌خواهید در این سرمای زمستان بدنتان در مقابل بیماری‌های فصل مصون بماند و از طرفی از خوردن مرکبات و آب آنها به روش معمول نیز خسته شده‌اید، این بار طرز تهیه سالادی را به شما آموزش می‌دهیم که مانند سالادهای رایج میوه‌ای، تنها از مخلوطی از میوه‌ها تشکیل نشده است بلکه ترکیبی است از مرکبات و سبزیجاتی مانند پیاز، نعنا و… که در دستور آن خواهید دید. این سالاد سرشار از ویتامین C بوده و برای سرماخوردگی بسیار مفید است.
مواد لازم برای ۶ نفر:ـ ۴ عدد پرتقال ریزـ ۲ عدد نارنگیـ ۲ عدد پیازـ یک قاشق سوپ‌خوری زیرهـ یک قاشق چای‌‌خوری پودر فلفل سیاهـ یک قاشق سوپ‌خوری برگ نعنای تازه، (خرد شده)ـ ۶ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتونـ مقداری برگ نعنای تازه و تعدادی زیتون سیاه برای تزئینـ یک قاشق سوپ‌خوری آب لیموترشـ یک قاشق سوپ‌خوری آب پرتقالطرز تهیه:۱ ـ پوست پرتقال‌ها و نارنگی‌ها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوی دندانه‌دار از مقطع با قطر نیم سانتی‌متری حلقه‌حلقه کنید؛ پس از آن پیازها را نیز پوست‌ بکنید و در ظرف دیگری به صورت حلقه‌حلقه خرد کنید.۲ ـ ظرف سالادخوری گودی آماده کنید و ابتدا برش‌های پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقه‌های پیاز را روی آنها بریزید.پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خرد‌شده و روغن زیتون را اضافه کنید. در پایان آب لیموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا می‌افتد. فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد.۳ ـ پس از گذشت ۲ ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتون‌سیاه تزئین کرده و شامی رژیمی و سرشار از ویتامین C را نوش‌جان کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا