مواد لازم:
قارچ خرد شده=۱ لیوانآرد سفید=۳ قاشق غذاخوریپیاز ریز شده=۱ عددکره=۲۵ گرمنمک و فلفل=به مقدار لازمعصاره مرغ مگی=۱ قرصشیر=۴ لیوانخامه زده شده=۱ لیوان(در صورت تمایل)
طرز تهیه:
۱. پیازها در کره کمی سرخ کرده تا طلایی رنگ شود.۲. قارچ های خرد شده را به همراه ادویه به آن اضافه کرده تا زمانیکه طلایی رنگ شود سپس عصاره مرغ مگی به همراه آرد را به مواد اضافه کرده هم بزنید.۳. شیر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا آرد در شیر حل شود سپس بگذارید مواد روی حرارت ملایم بماند تا زمانیکه کمی غلیظ شود.۴. در آخر خامه زده شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.۵. سوپ را در ظرف ریخته روی آن را با قارچ خرد شده که کمی تفت داده اید تزئین کنید.
سوپ قارچ
- اسفند ۲۸, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- بدون نظر
- تعداد بازدید 84 نفر
- برچسب ها : آرد, آشپزی, سوپ, عصاره مرغ مگی, غذا, فوت کوزه گری, قارچ, کره