غذای سوخته احتمال ابتلا به سرطان دستگاه گوارش را افزایش می دهد

غذای سوخته احتمال ابتلا به سرطان دستگاه گوارش را افزایش می دهد

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: خوردن غذای سوخته، یکی از مهمترین عوامل ایجاد سرطان دستگاه گوارش به شمار می‌رود لذا بهتر است که همراه با کباب لبنیات و سبزیجات تازه استفاده شود.دکتر اورنگ ایلامی افزود: مواد غذایی که نیاز به پخته شدن دارند باید به اندازه کافی و مناسب حرارت دیده و به صورت نیم پز یا سوخته مورد استفاده قرار نگیرند.عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: بهتر است به جای استفاده از گوشت‌های قرمز که حاوی مقادیر زیادی چربی اشباء شده است، گوشت سفید مصرف شود، اظهار کرد: ابتلاء به بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌های کلوند (روده بزرگ) و سرطان معده از جمله عوارض ناشی از مصرف گوشت قرمز و پخت ناصحیح مواد غذایی است.وی تب مالت، سیاه زخم و کیست هیداتید را از بیماری‌های مشترک انسان و حیوان نام برد و اضافه کرد: برای پیشگیری از مبتلا شدن به این بیماری‌ها توصیه می‌شود مردم از لبنیات پاستوریزه و استریلیزه استفاده کرده و منابع پروتئینی مورد نیاز را از کشتارگاه‌های مجاز تهیه کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا