صفحه اصلی دوره بازکردن همه
ازدواج
تربیت فرزند
خانواده
همسرداری
1 از 2

۹.پذیرش پدر و مادر در ازدواج

متن

بسم‌الله الرحمن الرحیم

کارشناس: استاد قرائتی

عنوان: پذیرش پدر و مادر در ازدواج  

در مسئله تشکیل خانواده پدر و مادرها باید حساس باشند، گاهی وقت‌ها پدر و مادر می‌گویند خب، اگر این پسر زن بخواهد خودش می‌گوید، ممکن است خجالت بکشد و چیزی نگوید. پس والدین این نکات رو رعایت کنند:

۱- شما باید به پسرت بگویی برای ازدواج اگر کاری داری ما آمادگی را داریم .

این بی‌خیالی پدر و مادرها است و این رسانه‌های غربی، جوان‌های ما را از داخل می‌پوسانند و پدر و مادرها دلشان به نماز و روزه خودشان خوش است.

۲- پدران و مادران راجع به ازدواج حساس نیستند . (اهمیت‌دادن به موضوعات دیگر، مثلاً اگر نمره بچه‌اش کم باشد ازدواج را به تأخیر می‌اندازد)

این توجه به ایمان، توجه به حفظ ایمان خیلی مهم است. این بچه‌ها و دختران و پسران که ازدواج نمی‌کنند به چند دلیل است، می‌گوید مثلاً پسر عموم ازدواج کرد شکست خورد و …

تمام ازدواج‌ها به طلاق کشیده نمی‌شود.

در ازدواج راهی را انتخاب کنید که به طلاق کشیده نشود. ممکن است دقت‌هایی باید می‌کردند که نکردند و به طلاق کشیده شده است و نباید از ترس شکست دیگران ازدواج نکنیم، این دلیل نمی‌شود.

در عمل جراحی هم ممکن است یکی درست انجام نشود.

به کسی گفتند نماز باران بخوان. گفت می‌ترسم بخوانم باران نیاید! گفتند یک‌بار دیگر بخوان، این که درست نیست و …

چوب سفت را اگر تبر زدیم نشکست، تبر و چوب را که دور نمی‌اندازیم، این‌قدر می‌زنیم تا بشکند. سرسفره اگر سر نوشابه باز نشد که دور نمی‌اندازیم، می‌گوییم ما که نتوانستیم، می‌گردیم تا کسی باز کند. به‌هرحال باید مشکلات را حل کرد، نه از ترس مشکلات، از تشکیل خانواده فرار کرد.

بعضی‌ها بدبین هستند. مثلاً پسر می‌گوید من بعضی دخترها را سراغ دارم که با پسرها رابطه دارند و … چون بعضی دخترها بد هستند پس همه‌شان بد هستند؟ خب این بدبینی است.

نباید یک جزئی را سرایت داد به هم.

همان مورد را باید بگوییم بد است نه اینکه همه را جمع ببندیم.

یکی از دلایل ترس از ازدواج سوءظن و بدبینی است.

مشکلات ازدواج:

  1. پدر و مادر بی‌خیال
  2. شکست بعضی از ازدواج‌ها
  3. سوءظن و بدبینی
محتوای درس
پیمایش به بالا